2022, 16 september
Mappen

Na onze welverdiende  vakantie starten we vrijdagavond  16/9/2022 om 19 uur het nieuwe werkjaar 2022-2023 in het buurthuis De Garve,  Pannebekestraat 33 op St.-Jozef.

Als onderwerp kozen we  MAPPEN.
Standaard stelt Windows de mappen documenten en afbeeldingen voor, maar waar zitten die eigenlijk  in realiteit ?

Dit is zowel geldig voor Windows10 als Windows11 gebruikers, en zelfs de oudere Windows10 gebruikers.

Het wordt een wandeling door de structuur van uw computer , een logische weg naar gegevens, manier van opslaan, en als een manier van opzoeken.

Een manier om zaken terug te vinden op computers waar je zowel als enige gebruiker, of als meerdere gebruikers dezelfde gegevens kan bekijken, als jij dit toelaat.

Reisfoto’s kunnen op deze manier zowel door de gehele familie bekeken worden, ongeacht onder welke naam ingelogd wordt op de computer.

Evenzo, kan je op die manier in een netwerk van twee of meer gebruikers diezelfde foto’s laten bekijken vanuit een andere lokale computer.

Er is zelfs de mogelijkheid – mits de installatie van een bijkomend programmaatje – om de namen van de mappen in kleur te zetten.

Dit alles wordt het interessante onderwerp van deze bijeenkomst.
Achteraf kan in het cafetaria ook nog op ingegaan worden op individuele vragen..

Wij doen opnieuw  een warme oproep naar vrijwilligers om het  bestuur  uit te breiden.

Na de uiteenzetting is er gelegenheid in het cafetaria om verdere vragen en probleempjes onder elkaar te bespreken en op te lossen.

Om de presentatie terug te zien

Al onze activiteiten gaan door in De Garve, Pannebekestraat 33 te 8000 Brugge- St-Jozef om 19 uur